Kurser 2020

Våren 2020 erbjuder vi företagsanpassade kurser. Det kan vara projektgrupper, ledningsgrupper eller ett team som behöver påfyllning. Så bort från konferensrum och träna kommunikation tillsammans. Du får en rolig, lärorik dag  i annorlunda miljö med frisk luft! Vi skräddar dagen utefter dina behov.

Vill du ta med dig hela projektgruppen, ledningsgruppen för en intern aktivitet finns det utrymme för några sådana tillfällen. Dessa kan då skräddarsys efter ert behov, både i längd och i programutformning. Kontakta Ulla för vidare diskussion. Vi kommer också att erbjuda ytterligare några tillfällen där vi arrangerar en “lightversion” som omfattar en dag.

Kontakta oss gärna för mer information

Har du några andra önskemål hör av dig så skall vi försöka tillgodose dom.
Kontakta Ulla Lönn per mejl ulla.lonn@byo.nu, eller telefon 0708-45 59 50, för prisuppgifter och betalningsvillkor.

MbH individ (2)_Sida_3_Bild_0001

Utveckla ditt ledarskap – Management by Horsemanship

Management by horsemanship är ett personligt utvecklingsprogram för dig som har en ledande roll i arbetslivet. Du kommer genom olika övningar, med hjälp av hästen, att bli medveten om vad din inställning, dina rörelser, din kropp skickar för signaler. Det kommer att ge dig insikter som du direkt kan ta med dig i vardagen. För att ytterligare förstärka din ledarförmåga kommer du att få en genomgång av en legitimerad sjukgymnast som hjälper dig att identifiera starka och svaga sidor i din kropp och ger råd om träningsprogram och övningar – utan häst.
Ladda ner presentationen här

Utvecklas i och med din grupp – Management by Horsemanship

Även ett framgångsrikt team med högpresterande individer behöver påfyllning, inspiration och inte minst ökad förståelse för att fortsätta leverera resultat. Och ibland behöver man komma ur sin komfortzon för att lära nytt. Att skapa ett framgångsrikt team innebär att man bygger förtroendefulla relationer. På samma sätt måste du få en hästs förtroende för att den ska följa dig. Ge ditt team möjligheten att prova ett framgångsrikt samarbete i sin arbetsgrupp – med hästflocken som modell.
Ladda ner presentationen här