Utbildningsansvariga

Anna Andersson

Mångårig erfarenhet av ridundervisning och ledarskapsträning med häst, både enskilt och i grupp. Har arbetat med islandshästar sedan 1998, tävlar aktivt på SM-nivå. Anna är utbildad ridinstruktör, examinerad C-tränare för Islandshäst samt lokaldomare. Har även gått Strömsholms Pedagogikutbildning för ridinstruktörer.

Ulla Lönn

En av grundarna till företaget Cojn. Mångårig erfarenhet av ledande befattningar inom näringslivet. Arbetar i dag främst som chefsstöd och med verksamhetsutveckling, har ett flertal styrelseuppdrag. Häst- och ridintresserad och ägare till islandshästen Eyja.

Deltagarröster

“Jag använder mig av många tekniker jag lärde mig på kursen i mitt arbete. När jag behöver övertyga försöker jag att vara tydlig i mitt kroppsspråk, jag backar inte undan och jag försöker behålla mitt lugn.”
Verksamhetschef

 

“Som ledare vill man gärna tro att man är tydlig och har en rak och ärlig kommunikation. Hästen gav mig omedelbar feedback på det både när jag lyckades och gjorde det mindre bra. En fantastisk och konkret upplevelse som vi sedan kunde reflektera över i gruppen. Det här var ett mycket bra sätt att träna kommunikation och dessutom är det ju underbart att byta konferenslokalen mot manegen ibland!”
Deltagare hösten 2013

 

“Sist men inte minst tycker jag att det var underbara två dagar. Så inspirerande att få vara utomhus i en vacker miljö. Att få arbeta med sig själv med hjälp av islandshästarna var en unik erfarenhet. Ni har ett framgångskoncept i era händer – och det ligger helt rätt i tiden! Att som chef få stunder som innehåller både utmaning och återhämtning är man inte bortskämd med, det är någonting som de här två dagarna gav mig!”
Personalchef